Imprezy okolicznościowe

Obsługujemy i kompleksowo organizujemy imprezy okolicznościowe: chrzciny, komunie, konsolacje, imieniny, urodziny itp. W swojej ofercie posiadamy dwie sale dla maksymalnie 90 i 250 osób. Wystrój naszych sal zaspokoi gusta najbardziej wymagających klientów.

Proponujemy Państwu okrągłe lub tradycyjne stoły z wytworną dekoracją w kolorystyce bieli atłasów z dodatkiem czerwieni i złota. Każda sala posiada miejsce parkiet taneczny wraz z podestem dla muzyków, a także osobne toalety.

Rezydencja Zalewskich położona jest z dala od miejskiego zgiełku, otoczona pasem zieleni, pięknym ogrodem i tarasami. Jest to doskonałe miejsce na stworzenie niepowtarzalnej atmosfery. W ofercie posiadamy pokoje gościnne oraz apartament dla nowożeńców.

Cały nasz zespół przykłada ogromną wagę do każdego szczegółu związanego z przygotowaniem pobytu Gości oraz dokłada wszelkich starań aby przyjęcia odbyły się na najwyższym poziomie.

Organizując uroczystość w Rezydencji Zalewskich gwarantujemy Państwu i wszystkim Gościom, że zostanie ona niezapomnianym wydarzeniem.

 

W ramach organizacji przyjęcia tematycznego zapewnimy:

stylowo wykończoną salę balową z wystrojem w kolorystyce bieli atłasów z dodatkiem czerwieni i złota, dekorację stołów, przestronny taras, parking dla gości, wykwintną kuchnię, 3 dania gorące ( 1 zupa,1 danie głównie 1ciepła przystawka), 5 przekąsek zimnych, deser lodowy po obiedzie, napoje gazowane i soki 1 litr/osoba, napoje gorące kawa, herbata bez limitu, 3 rodzaje ciast, owoce sezonowe lub sałatka owocowa.

Umożliwiamy korzystanie z własnych alkoholi posiadających banderole. Nie pobieramy tzw. opłaty „korkowej”.

Ponadto polecamy Państwu wybór usług dodatkowych:

tort okolicznościowy 10zł/osoba, fontanna czekoladowa cena uzależniona od ilości osób, występ artysty dla dzieci cena uzależniona od programu, opiekunka do dzieci 100zł / godzina przy grupie dziesięciorga dzieci

Proponowane menu:

  • Zupa – jedna pozycja do wyboru: tradycyjny rosół domowy z makaronem, krem ze świeżych pomidorów z dodatkiem bazylii i groszku ptysiowego, krem z pieczarek z ryżem, zupa neapolitańska z łazankami,
  • Danie główne – jedna pozycja do wyboru: pierś z kurczaka panierowana w sezamie w sosie musztardowo-miodowym podawana z frytkami i bukietem surówek, kotlet szwajcarski podawany z ziemniakami puree i marchewką baby, faworki schabowe z boczkiem podawane z ziemniakami opiekanymi w ziołach, sosem jogurtowym i surówką z czerwonego buraka, karkówka pieczona podawana z sosem pieczarkowym z kluskami śląskimi i marchewką z bakaliami,
  • Potrawka – jedna pozycja do wyboru: strogonow z chrupiącą bułeczką, potrawka z indyka z ananasem, kurczak po węgiersku, pierogi staropolskie ( z mięsem, z kapusta i grzybami, kurpiowskie )
  • Przekąski – pięć pozycji do wyboru: schab po warszawsku, indyk w maladze, tymbaliki drobiowe, sola w galarecie, półmisek wędlin, półmisek mięs pieczonych, ryba po grecku, jaja garnirowane na sałatce jarzynowej, rożki san-remo, cykoria faszerowana pastami rybnymi ( tuńczyk, łosoś), sałatka caprese pomidor mozzarella, sałatka hawajska, sałatka chińska, sałatka gyros, sałatka szefa ( sezonowa)

Więcej zdjęć z organizacji imprez znajdą Państwo w naszej galerii. Zapraszamy do wirtualnej wycieczki.